Wat kunnen wij doen…?

Op de eerste plaats willen wij bijdragen aan het proces bewuster te gaan leven. Wij willen de mensen wakker maken en de levenskwaliteit weer op een respectabel niveau brengen en houden. Dit doen wij door middel van natuurlijke voeding en natuurlijke geneesmiddelen, deze kennis is eeuwen oud en vrij van bijwerkingen.

Wij leven in een tijd van grote veranderingen en niet alleen het klimaat verandert. Steeds meer mensen worden wakker en voelen en/of weten dat veel feiten niet zo kunnen zijn, als door de media voorgeschoteld wordt. In het bijzonder door de farma-industrie en haar machtige lobby. In een goed werkend systeem worden normaal gesproken weinig vragen gesteld, maar in ons huidig medisch stelsel stellen steeds meer mensen serieuze vragen en krijgen eigenlijk geen concrete antwoorden.

Wij zullen weer de verantwoording voor ons zelf moeten nemen en voor ons zelf beginnen bewust onze individuele realiteit te creëren.

De levenskwaliteit heeft in de laatste 50 jaar sterk geleden, we worden steeds zieker  en dat met name door milieu-invloeden. Daarnaast spelen hierbij ook de bijwerkingen van de reguliere medische therapieën een rol. Elke pil heeft bijwerkingen! Deze bijwerkingen kunnen door het parallel toedienen van natuurlijke geneesmiddelen voor een groot deel sterk vermindert worden

Als wij in staat zijn deze verbanden te zien, kunnen wij actief  maatregelen nemen.

Ook zeer zieke mensen kunnen toch nog weer een beetje zelfstandigheid en levenskwaliteit terugkrijgen.

Door het jarenlang innemen van bepaalde medicatie kunnen zelfs fatale gevolgen ontstaan, die grotendeels opgevangen kunnen worden.