Over Jørg von Hamm

Als je een leven, beleefd, geleid en geleefd heb als ik, dan begin je te constateren dat toeval niet bestaat. Dan begin je, op een zeker moment, te begrijpen dat er meer is tussen hemel en aarde. Alles gaat of volgt een bepaalde weg of lijn. Je moet niet zoeken, je moet gevonden worden... je eigen flow van je eigen zijn, je ziel.

Dode vissen zwemmen ook met de stroom mee, tegen de stroom in te zwemmen betekent, ooit bij de bron terecht te komen. Is moeilijker…….maar je bent voldaan aan het eind van de rit.

Zou dat de zin van het leven zijn, misschien……. wel een component ervan.

Het begon in de plaats Hamm, waar hij na zijn schoolopleiding een technische opleiding volgde, aan het eind ervan is hij grad.ingenieur machinebouw.   Enkele jaren heeft hij in die materie over de halve planeet heen gewerkt. Hierbij komt hij veel, heel veel, de vreemdste en bijzondere mensen tegen, vaak met een bepaalde klik, hij bezit veel empathie, in alles, heeft passie, en is een mensenvriend. Hij is een organisator en weet mensen met elkaar te verbinden en enthousiast te maken.

Samen met een partner heeft hij 20 jaar succesvol een administratiekantoor geleidt  en 10 jaar geleden komt hij in aanraking met de natuur-geneesmiddelen.  In 2014 volgde hij een opleiding bij de Akademie für Naturheilkunde in Zwitserland, het werd een grote passie voor hem en hij begon steeds dieper achter de schermen te kijken en kwam hierbij achter allerlei ongerijmdheden in het ziekenstelsel en zijn behandelmethoden. Alles gebeurt blijkbaar uit het oogpunt van het profijt, oude bestaande ziekten kregen een nieuwe naam en een nieuw medicijn en zo maakten deze nog meer omzet. Hij blijft verdergaan en komt nog dagelijks achter nieuwe verbazingwekkende feiten.

Hij wil mensen wakker maken, hun levenskwaliteit verbeteren, en ze leren beter, gezonder en met meer eigen verantwoording te leven.

Jørg geeft seminars en lezingen waar hij zijn weten en kennis over natuurlijke voeding en geneesmiddelen met u deelt.

De mens is niet alleen de som van zijn onderdelen (componenten) …geest….

Succes heeft vier letters ...D-O-E-N. ....go with your flow....!

Jørg von Hamm